Det Är Dags Att Hitta Bollen Igen

Vi tyckte det var så kul med tävlingen „Var Är Bollen?“ förra året under Fotbolls-EM så vi tänkte köra igång en ny tävling nu. Principen för tävlingen är samma som förra gången men skillnaden är att fotboll har bytts ut mot beachvolleyboll. Vinn €600 genom att spela „Var Är Bollen?“ helt GRATIS på VinnStort!

Våra trogna lotterispelare är vid det här laget vana vid våra spännande tävlingar, kampanjer och gåvor som alltid är lika uppskattade här på VinnStort. Det ultimata vore förstås att vinna en stor jackpott, men det skadar inte att ha lite kul under tiden man väntar på att detta sker. Ni som regelbundet spelar på vår sida känner till att vi vet hur man har kul här på VinnStort!

 

Det Är Dags För Beachvolleyboll

„Var Är Bollen?“ har länge varit en populär tävling i dagstidningar. Där handlar det oftast om fotboll men på VinnStort.com gillar vi att testa nya saker och ändrar därför till en helt annan idrott – beachvolleyboll!

Var är volleybollen?

I motsats till fotboll spelar man inte på gräs i beachvolley och man använder huvudsakligen händerna i stället för fötterna. Dessutom är deltagarna (åtminstone i det här fallet) damer!!

 

Hur Man Vinner €600 i Spelkrediter

Denna tävling är helt gratis (du behöver inte ens göra någon insättning) och alla spelare på VinnStort.com är välkomna att vara med. Gå till spelsidan och gissa var du tror att bollen befinner sig på bilden och de fyra första svaren som kommer närmast kommer att vinna €600 i Spelkrediter som automatiskt kommer att läggas in på deras konton.

Du har fram till den 25:e februari på dig att bidra med gissningar och det finns flera sätt att skaffa ett stort antal bidrag. Ju fler bidrag du skaffar desto större chanser har du att vinna.

Dessa är de olika sätten du kan skaffa dig bidrag till tävlingen:

Skapa ett konto hos VinnStort om du inte redan har gjort det. Det är snabbt och gratis och ger dig automatiskt 5 bidrag till tävlingen. Skapa dock inte flera konton för att få fler bidrag! Gör du detta kommer vi att diskvalificera dig från tävlingen.

Uppdatera dina uppgifter och skaffa 4 bidrag! Detta är väldigt enkelt och dessutom ser du till att vi har din senaste kontaktinformation om vi skulle behöva få tag på dig. Obs: Detta går endast att göra en gång under tävlingsperioden.

Logga in! Bara genom att logga in på ditt konto tjänar du ihop till ett tävlingsbidrag (max 1 bidrag per dag). Om du loggar in på ditt konto varje dag under tävlingsperioden tjänar du ihop till sammanlagt 21 bidrag.

Som du ser finns det ingen anledning att inte vara med i „Var Är Bollen?: Beachvolley“ – Det kommer att bli riktigt kul och dessutom kan du vinna 1 av de 4 priserna på €600 i Spelkrediter!

Spela Nu

Příspěvek byl publikován v rubrice Nyheter se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.